KVKK Danışmanlığı

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince kuruluşların KVKK uyum sistemini kuruyor ve KVKK kapsamında tüm yasal gereklilere uygun hale gelmenizi sağlıyoruz.

VERBİS kaydının yapılması için gerekli altyapıyı kurarak, VERBİS sisteminize kaydınızı yapıyoruz.

Kuruluşunuzun, KVKK mevzuatınıza tamamen uygun olmasını sağlamak için gerekli tüm çalışmalar ( Hukuksal düzenlemeler, bilgi işlem faaliyetlerinin uyumlaştırılması,  şirket içi süreçlerin düzenlenmesi, çalışan bilgilendirilmesi vb) tarafımızca gerçekleştirilmektedir.

KVKK danışmanlık hizmetlerimiz ile kuruluşunuzda kişisel verilen korunmasına yönelik tüm şartlar sağlanmaktadır.

KVKK hizmetlerimiz ile şirketinizdeki tüm süreçlerinizde kişisel verilen korunması ve yasalara tamamen uygun bir yapıya kavuşmanız sağlanmaktadır.

Hizmetlerimiz

KVKK Danışmanlığı

Kuruluşunuzun, KVKK mevzuatınıza tamamen uygun olmasını sağlamak için gerekli tüm çalışmalar tarafımızca gerçekleştirilmektedir.

VERBİS Kaydı

VERBİS başvuru süreci ve VERBİS kaydı danışmanlık hizmetleri. Son gün gelmeden, VERBİS kaydınızı gerçekleştirin.

KVKK Eğitimlerimiz

KVKK – GDPR eğitim hizmetleri, DPO eğitimleri, Kişisel verilerin korunması kanunu eğitimi, kişisel veri envanteri hazırlama

KVKK Danışman Ekibimiz

KVKK ile ilgili üç taraflı destek sağlıyoruz; 

  • Hukuk Danışmanlarımız
  • Bilgi Teknolojileri ve Veri Güvenliği Danışmanlarımız
  • Süreç ve Sistem Danışmanlarımız

Ekibimiz, kuruluşunuzun KVKK ile ilgili tüm ihtiyaçlarına destek sağlamakta ve KVKK uyumu ile ilgili her konuda size destek olmaktadır.

Üç taraflı danışman yapımı sayesinde, KVKK ve kişisel veri sisteminizde hiçbir açık kalmamaktadır.

KVKK Hizmetlerimiz

  • VERBİS kaydı
  • KVKK sisteminin kurulması
  • Kişisel veri envanterinin hazırlanması
  • Kişisel veri Politikalarının hazırlanması
  • KVKK Eğitimlerinin gerçekleştirilmesi
  • KVKK uyum raporunun hazırlanması

Bilgi ve teklif için hemen bize ulaşın...